Nieuwsbrief

logo varsen1Jaargang 20  Nr. 122    00-00-2020

Redactie: Janny Schuldink

E-mail: secretaris@varsen.nl

Internet: www.varsen.nl

 

===============================================

Jongerenavond 15 november

Met 10 jongeren tussen de 13 en 17 jaar gingen we een avondje bowlen bij Bowlen & Zo in Zwolle.2 uur lang bowlen onder gezellige discolampen. De 3 begeleiders deden ook mee. Natuurlijk was er een prijs voor de beste bowler en een poedelprijsje.Daarna gingen we met z’n allen naar de MC Donalds voor een lekker warm hapje. Kortom een gezellige avond.

===============================================

Sint

Dit jaar waren we erg blij met de vele kinderen (vergeleken met 2018) die naar de Sint kwamen in Varsen. Maar liefst 19 kinderen hadden zich opgegeven.

Sinterklaas kwam met 3 pieten in een mooie auto geleend van Arjan van Lente bij Calluna. Ze werden buiten hartelijk ontvangen door alle kinderen. De kinderen mochten om de beurt naar voren komen bij de Sint en kregen natuurlijk wat lekkers en een cadeautje. Na afloop werd er getrakteerd op een patatje voor iedereen.

================================================

Geen paasvuur

De afgelopen jaren ondervinden we steeds meer problemen met de materialen die gestort worden op de paasbult. Er zijn materialen gestort die hier beslist niet thuis horen. We hebben dit iedere keer benoemd in de nieuwsbrief maar het blijft doorgaan. Wij als bestuur stoppen met het organiseren van het paasvuur.